Holger Runes gode ven og konkurrent, Nick Kyrgios, deler trist meddelelse

11/08/2023 10:00

|

Emil Martesen

Foto: Patrick Smith/Getty Images

Mest læste i dag

Nu er der trist nyt fra tennisstjernen.

I et år præget af udfordringer står Nick Kyrgios over for endnu et tilbageslag.

Tennisfænomenet, der havde en fremragende sæson i 2022, har været plaget af skader hele 2023.

Men det stopper ikke her for den omdiskuterede Nick Kyrgios.

Nu har endnu en kedelig nyhed set dagens lys.

Han har nemlig løftet sløret for, at han trækker sig fra U.S. Open på grund af et håndledsproblem, der i den grad bliver symbolet på hans tumultariske år.

Tidligere i 2023 måtte Kyrgios trække sig fra Australian Open og gennemgik efterfølgende en operation i sit venstre knæ. Hans tilbagevenden til banen efter en fem måneders pause var kortvarig, da han blev besejret af Kinas Wu Yibing i første runde af Stuttgart Open.

Som om det ikke var nok, forhindrede en fodskade forårsaget af et biltyveri ham i at deltage i French Open. Hans håndledsskade, som tidligere førte til hans tilbagetrækning fra Wimbledon, har nu tvunget ham ud af U.S. Open.

Det skriver TheHindu.

På trods af tilbageslagene forbliver Kyrgios optimistisk. På Instagram lagde han heller ikke skjul på, at han var ked af at gå glip af U.S. Open, men forsikrede fans om sin tilbagevenden.

Han understregede sin beskyttede rangering på 21, hvilket indikerer hans beslutsomhed for at genvinde sin position i tennisverdenen.

Nick Kyrgios' fravær fra U.S. Open er ikke den eneste bemærkelsesværdige tilbagetrækning. Tysklands Jan-Lennard Struff har også valgt at trække sig, hvilket baner vej for Argentinas Facundo Diaz Acosta og Diego Schwartzman til at træde ind i hovedturneringen.