Holger Runes mor med afsløring: Vi ventede i flere timer

28/05/2023 08:15

|

Nicolai Busekist

Foto: Antonietta Baldassarre/Insidefoto/LightRocket via Getty Images

Mest læste i dag

Holger Runes mor og manager, Aneke Rune, er kommet med en særlig afsløring om, hvorfor den unge stjerne giver sig tid til at skrive autografer.

Da Holger Rune lørdag spillede træningskamp med Tommy Paul på Court Simmone-Mathieu, var der fyldt med både børn og unge på tilskuerrækkerne.

Kampen havde en varighed på omkring en time. Derefter stod mange af de unge fans og ventede tålmodigt, så de kunne få en autograf eller et billede med Holger Rune.

Heldigvis er det noget, som den unge dansker altid har taget sig god tid til. Derfor var det også de færreste af dem, der endte med at gå skuffet derfra.

Ikke nok med, at han sørgede for både billeder og autografer, så tog han sig også tid til at snakke med dem. Ifølge hans mor og manager, Aneke Rune, er det en klar prioritet for ham.

Og det er en prioritet, han har fået, fordi han selv har stået på den anden side af hegnet. Derfor er han villig til at dedikere noget af sin tid til det.

"Så mange år siden er det jo heller ikke, at han stod og ventede på en autograf oppe i Stockholm fra Monfils (Gaël Monfils, red.). Og vi stod fandeme og ventede i stiv kuling i flere timer. Det gør man troligt som forælder for at få den autograf," siger hun ifølge Ekstra Bladet.

"Og så er der jo ikke noget værre, end hvis de bare går forbi. Det er simpelthen så frygteligt. Og det kan Holger jo selv huske. Han kan jo godt huske, hvordan det er at stå der og være lille dreng og vente på en autograf. Så han prioriterer det, ja. Særligt med børnene.