Iga Swiatek langer ud: Det er latterligt

Af: Nicolai Busekist

|

19/08/2023 08:27

Mest læste i dag

Den polske stjerne er slet ikke tilfreds med, at hun og hendes hold bliver udsat for had.

Iga Swiatek er verdens bedste kvindelige tennisspiller. Alligevel bliver hun sommetider udsat for, hvad hendes fans mener, at hun ikke har spillet godt nok.

Torsdag vandt hun over Qinwen Cheng ved Masters 1000-turneringen i Cincinnati. Her måtte kampen ud i tre sæt, før den havde fundet sin vinder.

Swiatek endte med at være bedst i tredje sæt, og hun kunne derfor glæde sig over at have sikret sig en billet til kvartfinalerne. På trods af dette, var der ikke kun glæde at spore hos den polske stjerne.

"Dagens (torsdag, red.) kamp var ikke perfekt. Det så vi alle. Men mængden af had og kritik, som holdet og jeg modtager for bare at have tabt ét sæt, er latterlig," sagde hun på et pressemøde efter kampen ifølge The Tennis Latter.

"Jeg vil gerne opfordre folk til at være mere betænksomme, når de kommenterer."

Ifølge Sky Sports fortalte Swiatek også om, at hun var udsat for lignende kritik på nettet, efter at have tabt en kamp i Dubai. Inden da havde hun vundet en turnering i Qatar.

Den polske stjerne kom tidligt i problemer i sin kamp mod Cheng. Hun havde svært ved for alvor at få sine serve og returneringer til at sidde i skabet, og hun gav derfor afkald på mange point.

Dette lod hun sig dog ikke slå ud af. I stedet svarede hun igen, og vandt de to efterfølgende sæt. Dermed fik hun også sikret sig en plads i kvartfinalerne.