Kan blive forgyldt: Holger Rune kan vinde enormt beløb ved Australian Open

Af: Nicolai Busekist

|

16/01/2023 07:57

Mest læste i dag

Holger Rune står til at tjene stor sum penge under Australian Open - og det er især tilfældet, hvis han når langt i turneringen.

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er rigtig gode penge at tjene som professionel tennisspiller.

De turneringer, hvor der er særligt store summer på højkant, er i de fire grand slams. Den første af fire, Australian Open, bliver spillet i de kommende dage, og her deltager danske Holger Rune.

I år er præmiepuljen i den prestigefyldte turnering større, end den nogensinde har været før. I alt er der nemlig hele 365 millioner kroner på højkant. Det skriver Ekstra Bladet.

En af dem, der kan glæde sig over dette, er danske Holger Rune. Han står nemlig til at tjene en god sum penge, hvilket tilmed er tilfældet, hvis han ikke når langt i turneringen.

Faktisk er han sikret mere end 500.000 kroner blot for at stille op i første runde. Formår han at sikre sig avancement herfra, vil beløbet naturligvis stige for hver runde.

Vinder han sin første kamp og dermed går videre til anden runde, så sikrer han sig yderligere 250.000 kr. i præmiepenge, da hans gevinst dermed vil lyde på 758.124 kroner.

Hvis det skulle lykkes ham at gå hele vejen, er der ikke kun en stor mængde prestige og vigtige ATP-point at hente. Den danske stjerne vil dermed også kunne rejse hjem fra Australien med yderligere 14.198.430 kroner på lommen.

De absolut bedste tennisspillere i verden er samlet i Australien, for at deltage i denne turnering, hvorfor Holger Rune får kamp til stregen.

Han har tidligere bevist, at han kan klare sig mod nogle af de bedste i verden. Det gjorde han blandt andet, da han vandt over ingen ringere end Novak Djokovic i Paris Masters. Derfor kan det selvfølgelig ikke udelukkes, at han når langt i Australian Open.