Melder ud: Her vender Rafael Nadal tilbage

16/03/2023 07:57

|

Nicolai Busekist

Foto: AELTC/Joe Toth - Pool/Getty Images

Mest læste i dag

Rafael Nadal har ikke været på banen, siden han måtte trække sig med en skade i Austalian Open. Nu vender den spanske stjerne snart tilbage.

Der er mange tennisfans, der har ventet på at høre nyt fra Rafael Nadal, da har været ude med en skade siden Australian Open i januar.

Nu er det dog blevet meldt ud, at han snart er tilbage igen.

Den spanske tennisstjerne vil nemlig være blandt deltagerne, når der i starten af april bliver spillet Monte Carlo Masters i Monaco. 

Det bekræfter turneringsdirektør David Massey.

"Rafa var den første spiller overhovedet til at registrere sig som deltager. Han vil virkelig gerne spille Monte Carlo Masters," lyder det fra Massey til AP ifølge NTB.

Og det er næppe uden grund, at det netop er Monte Carlo Masters, der bliver hans første turnering efter skadespausen.

Det må nemlig siges at være en af hans foretrukne turneringer, da han har vundet den intet mindre end 11 gange. Ikke nok med det, så vandt han den otte gang i træk fra 2005 til 2012.

På grund af sin skadespause, er den spanske stjerne gået glip af flere turneringer, hvilket har kostet ham point til ATP-ranglisten.

I skrivende stund befinder han sig derfor på en 9. plads, hvilket betyder, at han er dumpet under danske Holger Rune. Desuden vil han dumpe endnu længere ned, inden han igen vender retur til tennisbanen i starten af april.