Nadal er ikke i tvivl: Han er favorit til at vinde Australian Open

Af: Nicolai Busekist

|

14/01/2023 11:55

Mest læste i dag

Rafael Nadal er ikke i tvivl om, hvem der er favorit til at løbe med den samlede sejr ved dette års Australian Open.

Forud for, at Australian Open bliver skudt i gang, har Rafael Nadal, der er forsvarende mester, gjort det klart, at det ikke er ham selv, men derimod Novak Djokovic, der er favorit til at vinde.

Den spanske stjerne udtaler, at Djokovic virker til at være velforberedt, ligesom han påpeger, at han allerede har vundet sin første turnering i år.

"Djokovic lader til at være meget velforberedt han har haft gode resultater i slutningen af året, han har også startet året med at vinde. Det er en turnering, der altid har været god for ham," siger Nadal ifølge nyhedsbureauet AFP.

"Hvis vi taler om favoritter her lørdag, inden turneringen starter, er der ingen tvivl om, at han er topfavorit til at vinde titlen."

På trods af, at han ser Djokovic som klar favorit, er han dog ikke klar til definitivt at pege på ham som vinder, da det er en lang turnering.

Hertil siger han også, at han ikke vil tøve med at lykønske Djokovic, hvis det bliver den serbiske stjerne, der ender med at løbe med den samlede sejr ved dette års Australian Open.

På et pressemøde forud for den første grand slam i år, siger Nadal også, at han selv føler sig sårbar, da han har tabt mere, end han plejer at gøre.

"Jeg har tabt mere, end jeg plejer, så det er en del af spillet," siger han ifølge Ritzau.

"Bare accepter situationen. Jeg tror, at jeg er ydmyg nok til at acceptere situationen og bare arbejde med, hvad jeg har i dag."