Nick Kyrgios fortsætter imponerende stime

Af: Nicolai Busekist

|

12/08/2022 07:53

Mest læste i dag

Nick Kyrgios har gjort det rigtig godt på det seneste, og onsdag sikrede han sig, at han kunne fortsætte sin imponerende stime.

Det er ikke til at komme udenom, at den udskældte tennisstjerne Nick Kyrgios har været i rigtig god form på det seneste. Det har han faktisk være siden han nåede finalen i Wimbledon i juli.

Onsdag fik han igen slået fast, at han er inde i en rigtig god periode. Her lykkedes det ham nemlig at sende Daniil Medvedev, der i skrivende stund ligger nr. 1 på verdensranglisten, ud af Montreal Masters.

"Det er fjerde gang, vi mødes, og vi kender hinanden godt. Jeg går ikke ind til en kamp med et blik på ranglisten, kun på fyren over for mig," lød det fra Kyrgios, efter at have vundet over Medvedev i tre sæt.

Kyrgios ankom dog også til Montreal med en rigtig god stime i baghånden, som han tilsyneladende har haft lyst til at holde kørende. Søndag vandt han nemlig sin første turnering i tre år, da han sejrede i Citi Open.

Efter onsdagens sejr, kan han nu bryste sig af at have vundet 14 ud af 15 seneste kampe. Den eneste kamp, han ikke kunne vinde, var i finalen i Wimbledon, hvor han blev slået af Novak Djokovic.