Nick Kyrgios idømt enorm bøde

Af: Nicolai Busekist

|

08/09/2022 09:19

Mest læste i dag

Nick Kyrgios har fået skrabet en del bøde til sig under dette års US Open. Efter kvartfinalen er han blevet idømt endnu en bøde.

Den 27-årige Nick Kyrgios viste sig fra sin bedste side under dette års US Open. Det er i hvert fald tilfældet, når man ser på hans tennisspil.

Den australske stjerne er dog stadig garant for kontroversiel opførsel på banen. Det beviste han igen, da han tabte i kvartfinalen.

Det betyder, at han efter nederlaget i kvartfinalen er blevet idømt endnu en bøde. Det er den femte bøde, han har skrabet til sig under dette års US Open.

I kvartfinalen tabte han til Karen Khachanov, hvilket han tilsyneladende ikke var tilfreds med. Det fik ham til at gå amok og smadre to ketsjere på banen.

Det har arrangøren bag turneringen ikke ønsket at være med til. Derfor er han nu blevet straffet med en bøde, der svarer til cirka 104.000 danske kroner.

Det er ikke blot hans femte bøde ved i dette års turnering. Nick Kyrgios kan nemlig også bryste sig af at have fået den største bøde, der er givet i dette års turnering.

I alt har han fået bøder for 32.500 dollars under US Open. Det svarer til bøder for samlet 242.000 danske kroner.