Nick Kyrgios raser mod medie

Af: Nicolai Busekist

|

18/05/2023 06:47

Mest læste i dag

Nick Kyrgios er rasende på det britiske medie Daily Mail på grund af en artikel, de har bragt om den australske stjerne.

Tennisstjernen Nick Kyrgios er vant til at trække overskrifter. Også for ting, der ikke altid er lige positive. Alligevel har han valgt at sætte en streg i sandet for, hvad han vil acceptere.

Dette har fået ham til at længe ud efter mediet Daily Mail, der for nylig bragte en artikel med følgende overskrift:

'Hvad havde du forventet? Nick Kyrgios beder sikkerhedsvagt om at eskortere ham og kæresten Costeen Hatzi ind til modeugen efter at have klaget over at blive fotograferet ved ankomsten'.

Det er han slet ikke tilfreds med, for ifølge ham er det ikke sandt. Det har han forklaret på det sociale medie Instagram, hvor han også har fortalt om sit syn på forløbet.

"Det her er forfærdelig journalistik. Sikkerhedsvagten havde et handicap og var en fan. Vi fik en god snak, og jeg sagde til ham, at jeg var så taknemmelig over, han ville hjælpe," skriver Kyrgios på Instagram ifølge B.T.

"Jeg stillede mig sammen med alle andre og krævede ikke nogen 'VIP'-behandling. Alt for klik disse dage. Men skud ud til sikkerhedsvagten. Fortsæt med at være stærk. Du ved, hvem du er."

Daily Mail hævder, at både Kyrgios og kæresten var meget dramatiske ved ankomsten. Mediet skriver blandt andet, at de fik lov til at tage billeder, men at han brokkede sig, da andre opdagede dem.

"Det ene øjeblik stod de ude i offentligheden. Det næste øjeblik løb han ind efter en sikkerhedsvagt, efter en anden bad ham om et billede," fortæller en kilde.

"Jeg ved ikke, hvad han forventede. Da de kom indenfor, løb de hen til deres pladser og nægtede at stille op til flere billeder."

Ifølge Kyrgios er der dog heller ikke hold i dette. Derimod påstår han, at han ikke brokkede sig, og at folk fik lov til at tage billeder. Desuden har hans kæreste, Costeen Hatzi, delte billeder af parret foran fotograferne.