Nick Kyrgios sigtet for overfald

Af: Nicolai Busekist

|

06/07/2022 06:54

Mest læste i dag

Den kontroversielle tennisspiller er blevet sigtet for overfald. Anmelderen er den australske stjernes ekskæreste.

Til trods for, at Nick Kyrgios kan se frem til at spille sin første Grand Slam-kvartfinale siden 2014, er det ikke alt, der er positivt for den australske tennisspiller.

Det skyldes, at han er blevet indkaldt til retten i den australske by Canberra. Her skal han møde op i starten af august, skriver mediet The Canberra Times.

Det australske medie skriver, at grunden til, at han er blevet indkaldt til retten, er en episode, der fandt sted i december sidste år.

Angiveligt skulle den kendte tennisstjerne have overfaldet sin ekskæreste Chiara Passari. Såfremt han bliver kendt skyldig, kan han ende med at skulle sidde op til to år bag tremmer.

Nick Kyrgios har endnu ikke ønsket at udtale sig om den nye sigtelse, men han er dog bevidst om, at han er blevet sigtet i sagen.

Det skriver The Canberra Times, der har talt med den 27-årige stjernes advokat, som har bekræftet, at man er bekendt med den nye sigtelse, som han selv kalder for 'alvorlig'.

På trods af den nye sigtelse, skal Kyrgios forsøge at holde fokus på spillet, når han onsdag skal møde chileneren Cristian Garin i kvartfinalen i Wimbledon.