Novak Djokovic foretog uventet skridt: Nu er han havnet i massiv modvind

Af: Emil Martesen

|

14/08/2023 15:00

Mest læste i dag

Den serbiske tennisstjerne er havnet i modvind.

Efter et nederlag i Wimbledon-finalen sidste måned, har verdens nummer to, Novak Djokovic, valgt at tage en pause fra tennis.

Men nu er han tilbage og klar til at deltage i Cincinnati Open.

Dog mener den tidligere serbiske spiller, Radmilo Armenulic, at Novak Djokovic har begået en fejl ved at tage en måned fri fra konkurrencer.

Radmilo Armenulic, som engang var mentor for Novak Djokovic's nuværende træner Goran Ivanisevic, lægger ikke skjul på, at Novak Djokovic burde have deltaget i en mindre turnering for at forberede sig bedre til US Open:

"Han skulle have spillet en mindre turnering, han har ikke rørt en ketsjer siden Wimbledon", sagde Radmilo Armenulic hudløst ærligt til informer ifølge express.

Novak Djokovic har også misset flere turneringer i USA, herunder Indian Wells, Miami, Cincinnati og US Open i 2021 på grund af vaccinekrav.

Men nu, med disse restriktioner ophævet, er Novak Djokovic tilbage og klar til at kæmpe for sin 24. Grand Slam-titel i Flushing Meadows.

Radmilo Armenulic ser dog frem til US Open:

"Han vil have en hård turnering. Især fordi han altid forventes at nå finalen eller vinde turneringen. Han er konstant under pres".