Nu er der godt nyt til Caroline Wozniacki

25/08/2023 06:49

|

Nicolai Busekist

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Mest læste i dag

Der er gode nyheder til tennisstjernen Caroline Wozniacki, der snart tager hul på sin deltagelse i US Open.

Danske Caroline Wozniacki er vendt tilbage til den professionelle tennisscene. Inden længe kommer hun også til at vende retur til en af de største turneringer i tennis.

Den 33-årige tennisstjerne skal nemlig deltage i US Open, som begynder mandag i næste uge. Her kan hun glæde sig over, at hun slipper for at møde en seedet spiller i sin første kamp.

Torsdag blev der trukket lod til den kommende Grand Slam-turnering, som Wozniacki har fået mulighed for at deltage i på et wildcard.

Ifølge Ritzau er det endt med, at hun skal møde en fortsat ukendt spiller fra turnerings kvalifikation. Derfor har hun fået gode forudsætninger for at sikre sig avancement fra første runde i den prestigefyldte turnering.

Til gengæld kan det ende med at blive svært for den danske stjerne i anden runde. Her kan hun potentielt ende med at stå skulle stå overfor 11.-seedede Petra Kvitova.

Hvis hun formår at spille sig frem til kvartfinalen, er det også et stort navn, hun står overfor. Hvis seedningen holder, skal hun nemlig møde ingen ringere end Iga Swiatek.

Holger Rune skal også deltage i den amerikanske turnering, hvor han er seedet som nummer fire. I første runde skal han spille mod spanske Roberto Carballes Baena.

Går det som det skal for den unge tennisstjerne, kan det blive til endnu et møde mellem Danmark og Norge. Det skyldes, at han i kvartfinalen kan ende med at skulle stå overfor Casper Ruud.

Også Clara Tauson er med i US Open, hvor hun i første runde skal møde russiske Anastasia Potapova, der er seedet som nummer 27.

Da Caroline Wozniacki og Clara Tauson er placeret i hver sin halvdel af lodtrækningen, er der ikke den store chance for, at de løber ind i hinanden. Det vil de nemlig først kunne ende med at gøre i en eventuel finale.