Problemerne fortsætter: Boris Becker kan få endnu en straf

Af: Nicolai Busekist

|

06/05/2022 16:25

Mest læste i dag

Problemerne fortsætter for tennislegenden Boris Becker, der ikke blot er blevet idømt fængselsstraf, men nu også risikerer en udvisning.

Det ser ikke ud til, at problemerne er slut for Boris Becker, der i sidste uge blev idømt en fængselsstraf på i alt 2,5 år. Det blev han, da han blev kendt skyldig i at have gemt værdier i forbindelse med sin konkurs tilbage i 2017.

Det er dog ikke alt for den tyske tennislegende, for nu bekræfter det britiske justitsministerium, at det også kan ende med, at den tidligere Wimbledon-vinder bliver udvist fra Storbritannien.

Ifølge The Guardian oplyser det britiske justitsministerium, at det ikke er noget, der er specielt for denne sag, men at det derimod er 'et naturligt skridt', efter at han er blevet idømt en fængselsstraf.

"Enhver udlænding, der bliver dømt for en forbrydelse og sendt i fængsel, vil komme i betragtning til en udvisning så hurtigt som muligt," lyder det ifølge The Guardian fra ministeriet.

Hvad det vil sige er, at det kan ende med, at Boris Becker ikke kan få lov til at blive boende i Storbritannien, når han er færdig med at afsone sin straf på 2,5 års fængsel i et britisk fængsel.

Ligeledes tyder det også på, at Becker snart må være en erfaren herre, når det kommer til det britiske retssystem, for han skal sandsynligvis en tur gennem det igen.