Rafael Nadal advarer tennisstjerne

Af: Nicolai Busekist

|

21/02/2022 19:47

Mest læste i dag

Rafael Nadal advarer sin tenniskollega om store konsekvenser for hans karriere i fremtiden. 

Rafael Nadal advarer verdensstjernen Novak Djokovic om, at han vil sakke bagud i tennisverdenen, hvis han ikke bliver vaccineret mod coronavirus. 

De fleste Grand Slam-turneringer såom Wimbledon, US Open og Australian Open vil kræve, at deltagere i turneringen er vaccineret mod coronavirussen.

Lige netop Australian Open nægtede at Novak Djokovic måtte deltage på grund af vaccineregler i landet. Det brugte Rafael Nadal til sin fordel, og overtog førstepladsen for flest Grand Slam-sejre fra Novak Djokovic. 

Ifølge Express mener Nadal, at det vil få konsekvenser for Djokovic, hvis han i fremtiden nægter at blive vaccineret: 

"Det vil påvirke Novaks karriere, hvis han ikke kan spille. Det vil påvirke ham selv, men ikke Grand Slams. Grand Slams vil stadig blive spillet, og blive vundet af andre," siger han.

Med sejren i Australian Open kravlede Nadal op på 21 Grand Slam-titler foran både Novak Djokovic og Roger Federer. 

Rafael Nadal håber dog, at vi snart kan vende tilbage til normalen, når alle er vaccineret. Normalen kommer dog kun til at gælde for nogen af os: 

"Pandemien aftager forhåbentlig snart, og dermed er der ikke længere så mange dødsfald i verden, og dermed kan vi vende tilbage til normalen. Ikke for Novak, men for verden generelt," siger han.