Rafael Nadal deler trist meddelelse

06/05/2023 09:57

|

Nicolai Busekist

Foto: AELTC/Joe Toth - Pool/Getty Images

Mest læste i dag

Tennisstjernen Rafael Nadal har delt den triste besked, at han har været nødt til at trække sig fra Italian Open i Rom.

Rafael Nadal er fortsat hårdt ramt af en skade, han pådrog sig under Australian Open tidligere i år.

Derfor har han ikke været at finde i Madrid, hvor Madrid Open løber af stablen i disse dage, selvom det var en turnering, som han tidligere i år forklarede, at han ville stille op i.

Nu viser det sig, at han heller ikke er klar til at stille op i Italian Open, der bliver spillet i næste uge.

Da han meldte fra til Madrid Open, forklarede den spanske stjerne, at han ville forsøge at blive klar til Masters 1000-turneringen i Rom, men nu står det klart, at det ikke kommer til at ske.

Det oplyser han på det sociale medie Twitter.

Her fortæller han også, at han endnu ikke er ovre sin skade fra Australian Open, selvom han har følt, at han har været i bedring på det seneste.

"Selv om jeg har mærket en forbedring de seneste dage, har der været mange måneder, hvor jeg ikke har kunnet træne på et højt niveau, og processen med at vende tilbage tager sin tid, og jeg kan ikke gøre andet end at acceptere det og fortsætte med at arbejde," lød det fra Nadal.

I og med, at han har valgt at melde fra til Italian Open, er der opstået tvivl om, hvornår han vil være klar til at vende tilbage til banen.

Der bliver spillet French Open i slutningen af maj, hvilket den spanske stjerne sandsynligvis sigter efter at blive klar til. Det store spørgsmål er dog, om han når at blive dette.

French Open har i mange år været en af de foretrukne turneringer for Nadal, der kan bryste sig af at have vundet den intet mindre end 14 gange.