Rafael Nadal indrømmer: Ved ikke, om jeg kan spille

Af: Nicolai Busekist

|

07/07/2022 08:44

Mest læste i dag

Rafael Nadal har indrømmet, at det ikke er sikkert, at han vil være i stand til at spille semifinalen i Wimbledon mod Nick Kyrgios.

Hvis det ikke er muligt for den spanske tennisspiller at spille kampen, vil det betyde, at Nick Kyrgios bliver sendt direkte videre i finalen ved Wimbledon.

Nadal valgte at ignorere sin families ønske om at stoppe den fire timer og 21 minutter lange kamp mod Taylor Fritz, som han til sidst endte med at vinde.

Den 22-dobbelte Grand Slam-vinder endte med at vinde 3-6, 7-5, 3-6, 7-5 og 7-6 på Center Court, hvor han altså nægtede at trække sig på trods af en skade.

Nadal har dog måtte se i øjnene, at det bliver et kapløb mod tiden, når det kommer til at blive klar til kampen mod Nick Kyrgios, der bliver spillet fredag.

Da han blev spurgt om, hvorvidt han forventer at være klar til semifinalen, gjorde han det meget klart, at han ikke ved det.

"Jeg ved det ikke. Jeg skal have nogle flere tests. Det er svært at vide. Jeg er vant til at have ting, og jeg er vant til at have smerter og at spille med problemer," sagde han ifølge The Sun.

"Lad os se. Det er indlysende, at det ikke er noget nyt. Jeg havde disse smerter i et par dage. Dette var uden tvivl den værste dag. Der har været en væsentlig stigning i smerte og begrænsning."

"Jeg kan ikke give jer et klart svar, for hvis jeg gav et klart svar, og der så sker noget andet, ville jeg være en løgner."