Rafael Nadal reagerer på overraskende nederlag

Af: Nicolai Busekist

|

03/11/2022 11:33

Mest læste i dag

Det blev kun til en kamp ved Masters-turneringen i Paris for verdens nr. 2, Rafael Nadal.

Til trods for, at han i andet sæt havde kampen i sin hulde hånd, endte han med at tabe til Tommy Paul.

Efter kampen mod Pual tøvede han ikke med at nedsable sin egen præstation i Paris, som han kaldte for 'frygtelig'.

"Jeg fortjente ikke sejren, når jeg spillede så dårligt i sådan et nøgleøjeblik," lød det fra Rafael Nadal umiddelbart efter kampen ifølge Ritzau.

Nederlaget til Paul betyder, at det kun blev til en enkelt kamp med turneringen i Paris, hvor også danske Holger Rune er med.

Nadal trådte dog ind i anden runde, da han var andenseedet. Kampen endte han med at tabe til amerikansk Tommy Paul i tre sæt. Paul er i skrivende stund nr. 31 i verden.

Rafael Nadal fik ellers den bedste start på kampen, da han vandt første sæt med cifrene 6-3. Da kampen var slut, var det hele dog blevet vendt på hovedet, da kampen sluttede med cifrene 6-3, 6-7, 1-6.

Den spanske stjerne har ikke været med i en singleturnering siden US Open for to måneder siden, men han har ikke i sinde at bruge dette som en undskyldning.

"Der er uden tvivl sket en hel masse de sidste par måneder. Men vi er altid klar til at finde på undskyldninger. I sidste ende er det altid det samme. Spiller du godt, vinder du. Spiller du dårligt, taber du," sagde han.