Rafael Nadal trækker sig fra Wimbledon

Af: Nicolai Busekist

|

08/07/2022 08:15

Mest læste i dag

Rafael Nadal har besluttet sig for at trække sig fra Wimbledon, da han ikke kan spille videre med sin skade.

På et pressemøde har Rafael Nadal meddelt, at han ikke kommer til at spille videre i Wimbledon, da hans skade forhindrer ham i at gøre dette.

Den spanske stjerne skulle have spillet mod australske Nick Kyrgios i semifinalen, men dette kommer altså ikke til at ske.

I stedet kan Nick Kyrgios glæde sig over, at han er den første spiller, der har sikret sig en finaleplads ved dette års Wimbledon - endda hans første af slagsen.

Fredag skal Novak Djokovic i aktion mod Cameron Norrie i den anden semifinale. Det bliver derfor vinderen af denne kamp, der kommer til at spille mod Nick Kyrgios i finalen.

Allerede i kvartfinalen havde Rafael Nadal store problemer med en skade i sine mavemuskler. Netop denne skade er blevet for meget, hvorfor han har valgt at trække sig.

I store dele af kvartfinalen var Rafael Nadal tydeligt påvirket af sin skade, men alligevel endte han med at vinde den tætte kamp mod amerikanske Taylor Fritz.

Rafael Nadal endte med at vinde i fem sæt, selvom han havde store smerter - og selvom hans familie angiveligt forsøgte at få ham til at trække sig fra kampen.