Ramt af skade: Så længe er Rafael Nadal ude

Af: Nicolai Busekist

|

19/01/2023 11:58

Mest læste i dag

Rafael Nadal kommer ikke til at vende retur til en tennisbane i det næste stykke tid, da han er ude i op til otte uger.

En hofteskade kommer til at holde Rafael Nadal væk fra tennisbanen i det næste stykke tid. Det var også denne skade, der hæmmede ham, da han onsdag blev sendt ud Australian Open.

Ifølge nyhedsbureauet Reuters er det Nadal-lejren, der har meldt ud, at den spanske tennisstjerne ikke kommer i aktion i nærmeste fremtid.

"Han vil hvile sig de kommende dage, når han vender tilbage til Spanien, og vil starte en antiinflammatorisk fysioterapi," lyder det blandt andet, inden de bekræftes, at han er ude i op til otte uger:

"Den normale tidsramme for at komme sig helt er mellem seks og otte uger."

Nadal har bestemt ikke have samme succes under Australian Open i år, som han havde sidste år, hvor det lykkedes den spanske stjerne at gå hele vejen.

Amerikanske Mackenzie McDonald sørgede dog for, at han ikke kunne gentage succesen, da han sendte hjem i onsdagens opgør. Med til historien hører det dog, at han fra midtvejs i andet sæt var hårdt ramt af sin skade i hoften.

Det medførte blandt andet, at han ved stillingen 3-5 i andet sæt var tvunget til at forlade banen, så han kunne modtage behandlingen. Her overvejede han også at trække sig, men besluttede at blive i kampen.

Da han vendte tilbage efter sin behandling, var det tydeligt at se, at han havde svært ved at løbe frem til boldene. Derfor stod det også ganske hurtigt klart, at det var et spørgsmål om tid, før amerikaneren fik hevet sejren hjem.

Det ændrer dog ikke på, at Nadal stadig er indehaver af rekorden for flest grand slam-titler i single, da han har vundet 22 stk. Næste mand på listen er Novak Djokovic, der har vundet 21 grand slam-titler.