Rygter svirrer om ny Rafael Nadal-skade forud for comeback i Monte-Carlo

03/04/2024 15:02

|

Nicolai Busekist

Foto: Leonard Zhukovsky / Shutterstock.com
Rafael Nadal har ikke spillet en turnering siden starten af januar, og nu tyder det på, at han kæmper for at blive klar til næste uges planlagte comeback ved Monte-Carlo Masters.

Mest læste i dag

Rafael Nadal fik et lovende comeback på ATP Tour i Brisbane i den første uge af 2024, men han pådrog sig en skade ved denne turnering, der tvang ham til at trække sig fra Australian Open.

Spanieren pådrog sig en muskelskade nær sin hofte i sin kvartfinale, hvor han tabte til Jordan Thompson. Scanninger viste dog, at det ikke var i samme område som hofteproblemet, der ødelagde stort set hele hans sæson sidste år.

Den spanske Grand Slam-vinder trak sig derefter fra et planlagt comeback i Qatar i februar, men han formåede at være på banen til 'Netflix Slam'-opvisningskampen sidste måned.

Hans anstrengelser i den kamp tvang ham derefter til at trække sig fra Indian Wells med et rygproblem, hvilket han afslørede i et opslag på de sociale medier.

Det klare fokus for Nadal hele sæsonen har været at sikre, at han er klar til at konkurrere på sine elskede grusbaner og især ved French Open, hvor han har vundet 14 gange.

Alligevel svirrer rygterne på sociale medier om, at Nadal måske kæmper for at blive klar til turneringen i Monte-Carlo i næste uge. Ifølge Tennis365 er der rygter, der antyder, at hans ryg stadig volder ham problemer.

Han har delt billeder på sine sociale medier de seneste dage, der viser ham slå  med masser af kraft, men der er ingen videoer eller billeder af ham, der server.

I Netflix-kampen mod Carlos Alcaraz i Las Vegas var Nadals serv tydeligt påvirket af hans rygproblem. Hans mange fans må nu vente på at se, om spanieren vil deltage i den store turnering i Monaco.

Nadal er også tilmeldt turneringen i Barcelona et par uger efter turneringen i Monte-Carlo. Desuden er han også tilmeldt ATP 1000-begivenhederne i Madrid og Rom forud for French Open.