Så gik den ikke længere: Holger Rune er ude

Af: Nicolai Busekist

|

24/06/2023 16:05

Mest læste i dag

Det er slut for Holger Rune i Queen's Club. Han blev slået af Alex de Minaurs i to sæt. 

Holger Rune fik ikke spillet sig i sin første finale på græs. Den danske tennisstjerne blev slået ud af Queen's Club i semifinalen, hvor australske Alex de Minaur viste sig at være for stærk. 

Den australske stjerne, der ligger nummer 18 på verdensranglisten, vandt i to sæt med cifrene 6-3 og 7-6. 

På trods af, at det ikke blev til en plads i finalen, kan Rune se tilbage på en god turnering. Det er nemlig første gang i hans seniorkarriere, at han har vundet en kamp på græs. 

Forud for sin plads i semifinalen, havde han formået at vinde over både Maxime Cressy, Ryan Peniston og Lorenzo Musetti. Det var dog ikke muligt for ham at vinde over De Minaur. 

Den unge dansker fik en dårlig start på kampen, da han endte med at tabe sit eget serveparti. Med tiden fik han bedre fat, men han kom aldrig rigtigt ind i det første sæt. 

I andet sæt viste han sig fra en bedre side, hvorfor det også blev mere jævnbyrdigt. Han havde også mulighed for at bringe sig i front ved 5-5, hvor han missede to breakbolde. 

I sidste ende skulle sættet afgøres i en tiebreak. Her kunne den 20-årige dansker følge med frem til 2-2, men derfra var det australieren, der satte fart på. 

Nu kan Holger Rune begynde at se frem mod Wimbledon, som starter den 3. juli.