Stor gevinst: Så meget får Holger Rune efter turneringssejr

Af: Nicolai Busekist

|

24/10/2022 11:39

Mest læste i dag

Søndag vandt Holger Rune over Stefanos Tsitsipas i Stockholm Open. Og det kan han glæde sig over af flere årsager.

Det danske tennistalent Holger Rune har god grund til at glæde sig over sin sejr over græske Stefanos Tsitsipas, som han søndag slog i finalen i Stockholm Open.

Der er selvfølgelig en stor ære i at have fundet den prestigefyldte turnering, som gennem tiderne er blevet vundet af store stjerne. Det omfatter alt fra Björn Borg til Boris Becker og Roger Federer.

Hertil kan han også glæde sig over, at der er en stor økonomisk gevinst forbundet med det. Ifølge Ekstra Bladet har han nemlig sikret sig en gevinst på 730.000 kroner.

Desuden fik han også overrakt et stort og nydeligt trofæ, som ifølge tennisstjerne selv vejer omtrent 30 kilo.

Efter sejren i Stockholm Open har Holger Rune også sikret sig vigtige ATP-point. Det betyder, at han nu har opnået sin bedste placering nogensinde.

Efter mandagens opdatering af ATP-verdensranglisten, kan han nemlig bryste sig af en 25. plads. Flere gange har han været på en 26. plads, men det er første gang, han har indtaget en 25. plads.

Præmiesummen på 730.000 kroner er stor, men ikke i nærheden af, hvad han fik, da han spillede sig i kvartfinalen i French Open. Her kunne han nemlig tage hele tre millioner kroner med hjem.

Allerede tirsdag skal Holger Rune igen i aktion, hvor han skal spille mod Alex De Minaur, som han senest vandt over i Stockholm Open. Her vandt han med cifrene 6-4, 6-7, 5-7.