Stort drama ved tenniskamp

Af: Nicolai Busekist

|

06/04/2022 15:56

Mest læste i dag

Dramaet opstod efter kampen, hvor de to spillere skulle sige tak for kampen til hinanden.

Et større drama brød ud mellem to tennisspillere, da taberen slog sin modstander, efter at have tabt i første runde af en ITF-juniorturnering i Ghana mandag.

Det franske stortalent Michal Kouame mødte Ghanas Raphael Nii Ankrah. Den 15-årige så ud til, at han ville give et håndtryk, men i stedet slog han Ankrah i ansigtet og sendte chokbølger igennem de fremmødte tilskuere.

Det er uklart, hvorfor Kouame slog Ankrah, selvom det er sandsynligt, at teenageren var frustreret over at tabe i første runde.

Ifølge Mirror er arrangøren af turneringen da også mindre begejstret for episoden: 

"Som mange af jer ved, er jeg turneringsarrangør og turneringsdirektør for den internationale juniortennistour i Ghana. I eftermiddags var jeg vidne til den mest barbariske hændelse på en tennisbane. Jeg tror ikke, jeg har ordene til at forklare, hvad der skete. Videoen af slaget siger det hele. Mit øjeblikkelige svar var at diskvalificere franske Kouame fra double-turneringen," skrev turneringsarrangøren Roger Crawford.

Ankrah slog Kouame 6-2 6-7 7-6, hvilket sikrede ham yderligere avancement, hvor han skal møde landsmanden Nii Nortey Dowuona.