Taylor Fritz taler ud efter sejr over Holger Rune

Af: Nicolai Busekist

|

30/03/2023 09:58

Mest læste i dag

Tirsdag aften dansk tid blev Holger Rune sendt ud af ATP-turneringen Miami Open af en mere velspillende Taylor Fritz.

Taylor Fritz sikrede sig en plads i kvartfinalen, da han tirsdag aften vandt over Holger Rune i ATP-turneringen Miami Open.

Det var første gang, at de to stjerner stod overfor hinanden, og på dagen var det Fritz, der var den bedste spiller.

Efter kampen udtalte han, at han følte, at han fik mere tid til at arbejde med bolden, da han spillede mod Rune, end han gjorde i sine første to kampe i Miami Open.

"Jeg kunne ikke spille aggressivt i mine første to kampe, fordi mine modstandere slog så hårdt, de kunne til enhver bold. Rune giver stadig bolden slag, men det var rart at mærke, at jeg havde lidt mere tid" sagde Fritz til ATP Tourens hjemmeside.

Læs også: Tennis nyheder

"I de første to kampe, var det umuligt for mig at spille mig spil. Jeg var bare nødt til at få den over nettet. I dag, da jeg fik muligheden for at være aggressiv, greb jeg den. Jeg forsøgte bare at serve godt og ikke give ham for mange gratis point."

Rune har endnu ikke vundet en titel i år, men den 19-årige dansker befinder sig fortsat på en 8. plads på ATP-ranglisten, som er hans bedste placering nogensinde.

Næste gang, han skal i aktion, bliver ved Rolex Monte-Carlo Masters, hvor underlaget skifter til grus, som Rune før har vist, at han er enormt stærk på.