Tennisstjerne i stor triumf: Første gang i 20 år

Af: Nicolai Busekist

|

15/08/2022 08:52

Mest læste i dag

Den spanske tennisspiller Pablo Carreño Busta har god grund til at smile stort i disse dage.

Den 31-årige spanske tennisspiller har nemlig for første gang vundet en ATP Masters 1000-turnering. Det sikrede han sig med en sejr over Hubert Hurkacz fra Polen i finalen ved Montreal Masters.

Pablo Carreño Busta kom ellers ikke godt fra start, og endte derfor også med at tabe første sæt i finalen med 3-6. Han vandt dog de efterfølgende to sæt med samme cifre.

Han er den blot tredje spanske spiller til at vinde i Montreal, som også er blevet vundet af både Manuel Orantes samt verdensstjernen Rafael Nadal.

Hertil kan han også bryste sig af, at det er første gang siden 2002, at den store turnering i Canada er blevet vundet af en useedet spiller.

Efterfølgende har han udtalt til ATP's officielle hjemmeside, at det er en fantastisk følelse at kunne kalde sig selv for Masters 1000-vinder. Derudover siger han også, at det er det største, han har opnået i sin karriere.

"Det er en fantastisk følelse at være en Masters 1000-vinder. Det er helt sikkert den største titel i min karriere," siger han til ATP's hjemmeside ifølge Ritzau.

Det var desuden Pablo Carreño Busta, der sendt danske Holger Rune ud af turneringen i Montreal i andne runde.