Tennisstjerne trækker sig fra US Open

Af: Nicolai Busekist

|

23/08/2022 11:05

Mest læste i dag

Den kendte tennisstjerne kommer ikke til at tage del i US Open, da han ikke har nået at blive sin ankelskade kvit. Derfor har han været nødt til at opgive.

US Open kommer til at løbe af stablen uden tyske tennisstjerne Alexander Zverev. Han har nemlig været nødt til at trække sig fra den prestigefyldte turnering.

Zverev, der i skrivende stund ligger nr. 2 på verdensranglisten, har været nødt til at trække sig, da han ikke er kommet sig over en ankelskade.

Der er tale om en skade, som han pådrog sig i semifinalen i French Open, hvor han spillede mod Rafael Nadal. Siden da har han ikke været i aktion.

Det er US Open, der selv har udsendt en meddelelse på deres hjemmeside, hvori de oplyser, at den tyske stjerne ikke kommer til at tage del i turneringen i år.

Efter han pådrog sig i sin skade i starten af juni, har han været igennem en ankeloperation, og har arbejdet ud fra en genoptræningsplan.

Ud fra denne plan var det ikke helt umuligt at nå at blive klar til US Open, men til trods for dette, har det nu vist sig, at han ikke er nået at blive klar til årets sidste grand slam-turnering.