Tidligere tennisstjerne hylder Holger Rune: Kan blive nummer et

Af: Nicolai Busekist

|

25/06/2023 09:33

Mest læste i dag

Den tidligere stjerne tror, at Holger Rune én dag kan ende med at være nummer et på verdensranglisten. 

Holger Rune har før gjort det klart, at det er hans mål at blive nummer et i verden. Spørger man den tidligere tennisstjerne Greg Rusedski, så er han ikke i tvivl om, at det rent faktisk kan komme til at ske. 

Den danske tennisstjerne var senest i aktion lørdag, hvor han spillede semifinale i ATP 500-turneringen i London. Her viste han igen, at han udvikler sig, da han leverede pænt spil. Desværre var det ikke nok til at vinde over Alex de Minaur. 

Én ting er dog at have en drøm om at blive nummer et i verden. Noget helt andet er at få denne drøm til at gå i opfyldelse. Hvis man skal det, kræver det, at man har både vilje og evner til det. 

Ifølge Rusedski har den 20-årige dansker begge dele, og derfor tror han fuldt og fast på, at han kan blive verdensetter en dag. 

"Jeg tror på, at han kan blive den bedste. Lige nu er det ham og Carlos Alcaraz. Sidste år var de begge to 19 år og var i top 10 i verden. De sidste der gjorde det var Djokovic og Murray. Begge fik kæmpet sig til at være nummer et i verden," siger Greg Rusedski til TV 2 Sport

Han fremhæver også, at Rune især har gjort sig bemærket ved at arbejde hårdt og bruge meget tid på at studere spillet. Hertil siger han også, at det er vigtigt at have et godt team omkring sig - og det har Rune. 

"Danmark kan få en nummer et på herresiden en dag," siger han også. 

Rusedski nåede aldrig selv op som nummer et i verden. Den højeste placering på ranglisten, var som nummer fire. Desuden vandt han 15 titler i løbet af sin karriere.