Tidligere tennisstjerne om Holger Rune: Er som en maskine

Af: Nicolai Busekist

|

25/05/2023 07:56

Mest læste i dag

Holger Runes næste udfordring bliver French Open. Her er han blevet spået gode chancer for at vinde sin første Grand Slam-titel.

Det blev desværre ikke til endnu en Masters 1000-titel for Holger Rune, da han tabte til Daniil Medvedev i finalen i Italian Open.

Hans næste store udfordring bliver French Open, som starter inden længe. Forud for den store turnering har både eksperter, journalister og tidligere spiller talt varmt om den danske stjerne.

Det er imponerende i sig selv, taget i betragtning af, at ingen havde forventet, at den unge dansker ville stå i kvartfinalen i sidste års udgave af French Open.

Helt anderledes forholder det sig i år, hvor der er store forventninger til den 20-årige dansker.

En af dem, der har et godt øje til den unge dansker, er den tidligere tennisspiller Alex Corretja. Han nåede op som nummer to i verden, da karrieren var på det højeste.

Til Eurosport fortæller han, at han anser Rune som en maskine, der arbejder meget hårdt for sin succes. Samtidig påpeger han også, at han er en af kandidaterne til at klare sig godt i Paris.

"Han er som en maskine. Han slår hårdt til bolden. Han arbejder hårdt. Han kan lide at vinde. Han presser sig selv til grænsen. Han er modig. Han tager chancer. Og han spiller suverænt godt," lyder det fra Alex Corretja.

"Derfor er han også en af kandidaterne til at klare sig godt ved Roland-Garros."

Rune har fortsat til gode at vinde sin første Grand Slam-titel, hvilket er et af hans helt store mål. Chancen for at realisere dette mål får han inden længe, når han skal bevis sit værd i Paris.