Wozniacki kan ende i vanskelig kamp

Af: Nicolai Busekist

|

06/08/2023 07:45

Mest læste i dag

Caroline Wozniacki gør snart comeback i professionel tennis, og kan ende med at stå i en vanskelig kamp.

Danske Caroline Wozniacki har bekræftet, at hun vender retur til professionel tennis. Hun har derfor brugt sin sommer på at træne og gøre sig klar.

Inden længe gør hun officielt comeback ved WTA 1000-turneringen i Montreal.

Lodtrækningen fredag aften formede sig på en sådan vis, at hun trak en kvalifikationsspiller i første runde. Hvis hun vinder denne kamp, vil hun med stor sandsynlighed stå overfor en seedet modstand i anden runde.

Konkret kan hun komme til at møde tjekkiske Marketa Vondrousova, der er niendeseedet til turneringen. Derudover kommer hun med succes i bagagen, da hun i juli vandt Wimbledon.

Formår den 33-årige dansker at spille sig videre fra denne kampe, er det med stor sandsynlighed den stjetteseedede Cori Gauff fra USA, der venter på hende.

Det er blevet meldt ud, at Wozniacki skal spille sin første kamp i turneringen tirsdag. Det betyder også, at det bliver tirsdag, at hun får sit officielle comeback på den professionelle scene.

Det er lidt over en måned siden, at den danske tennisstjerne meldte ud, at hun ville vende retur til professionel tennis.

Da hun afslørede, hvad hendes planer var, kom det som et stort chok for mange. De færreste havde regnet med, at hun ville vende tilbage. Men i et interview med Vogue gjorde hun det klart, at det var hendes plan.

Det er over tre og et halvt år siden, at Wozniacki indstillede sin karriere. Det gjorde hun efter at være blevet slået ud af Australian Open i januar 2020.

Hun havde på forhånd afsløret, at det ville blive hendes sidste turnering som professionel tennisspiller. Australian Open er desuden den eneste Grand Slam-turnering, hun nåede at vinde i sin karriere. Det gjorde hun tilbage i 2018.