Conor McGregor bekræfter: Her vender jeg tilbage

Af: Nicolai Busekist

|

23/05/2023 11:56

UFC

Mest læste i dag

Conor McGregor har endelig bekræftet, at han snart vender tilbage. Ligeledes insisterer han på, at han er klar til at kæmpe mod Michael Chandler.

Irske Conor McGregor hævder, at der er kommet styr med problemerne med hensyn til optagelse i US Anti-Doping Agency-testpuljen. Derfor er han snart klar til at vende tilbage til oktagonen.

Den legendariske UFC-stjerne har ikke været i aktion i mere end to år, og valgte midlertidigt at trække sig fra USADA-testpuljen. Det betød, at der blev sat en stopper for hans muligheder for at kæmpe.

For at vende tilbage til puljen, skal han først aflevere to negative tests samt have været tilgængelig for stikprøvekontroller i en periode på seks måneder.

Over for Mirror Fighting har han bekræftet, at han snart kan afsløre datoen for sin næste. Det vil blive offentliggjort i forbindelse med den kommende sæson af 'The Ultimate Fighter', hvor han fungere som træner mod Chandler.

Når McGregor endelig vender retur til oktagonen, bliver det hans første kamp siden 2021. Her brækkede han på grusom vis sit ben i trilogikampen mod amerikanske Dustin Poirier.

"Det er gjort, min ven," svarede McGregor, da han blev spurgt om, hvorvidt han vil vende retur til testpuljen den 1. juni. Dette har der været spekuleret i på det seneste.

"Det er gjort. Ved udgangen af året er jeg tilbage i buret, efter at have konkurreret. Jeg er ved at gøre mig klar."

Derudover fortalte han også, at han er åben over for at tage en kamp mod Michael Chandler. Derfor er det hans forventede modstander til returkampen.

"Michael Chandler, ja. Det vil blive offentliggjort under The Ultimate Fighter. The Ultimate Fighter sendes om et par dage på ESPN, og når showet slutter, har vi en dato og alt er klar til fansene," sagde han.