Conor McGregor bekræfter: Vender tilbage til boksning

Af: Nicolai Busekist

|

29/05/2022 13:00

UFC

Mest læste i dag

Conor McGregor har bekræftet, at han ikke er færdig med boksning. Derimod har han slået fast, at han vender tilbage til ringen, men ikke før, han har været i aktion i UFC.

Den irske stjerne var faktisk bokser i sine unge dage, men valgte at fokusere på MMA, hvilket førte til stor succes i UFC. I 2017 fik han dog sin professionelle debut i boksning, da han mødte Floyd Mayweather i en gigantisk kamp.

Siden da har McGregor flere gange antydet, at han har i sinde at vende tilbage til bokseringen på et tidspunkt i sin karriere. Som tingene ser ud nu, har han dog planer om at fokusere på at vende retur til UFC.

Den tidligere verdensmester har sit blik rettet stift mod at gøre et comeback i UFC, efter sin skade. Han har dog også planer om at bokse igen, om end han ikke har løftet sløret for, hvornår det kommer til at ske.

"Boksning er min første kærlighed inden for kampsport. Det er boksning. Jeg havde det så fantastisk, sidste gang jeg var derude," sagde 33-årige McGregor til Sky Sports før Monaco Grand Prix.

"Selvfølgelig vil mit comeback være i buret i UFC inden for MMA. Den historie er langt fra slut. Faktisk er den historie lige ved at blive skrevet. Den er lige begyndt. Det er der, jeg vender tilbage."

"Men boksning… jeg vil pryde den firkantede cirkel igen i fremtiden," lød det.