Conor McGregor beskyldt for at undvige UFC-stjerne

Af: Nicolai Busekist

|

04/06/2022 09:13

Mest læste i dag

Conor McGregor bliver beskyldt for at være bange for at gå i buret med stjerne, som vil være 'den største kamp i UFC's historie'.

Den 33-årige McGregor ser ud til at nærme sig et comeback i buret, da han er ved at være kommet sig over sit benbrud. Det har fået ham til at tale om en kamp mod store stjerner som Charles Oliveira og Kamaru Usman.

Hvad han dog ikke har talt så meget om er, at han har sagt nej til en kamp mod Jorge Masvidal. Ifølge Masvidal er det af UFC allerede blevet tilbudt, at denne kamp kan ske.

Dette har fået Masvidal til at udtale, at McGregor blot bruger hans navn til at forblive 'relevant'. Hertil har han også sagt, at han er sikker på, at han vil kunne vinde over ham.

"Han ønsker at forblive relevant, så han langer ud efter folk, men han vil ikke kæmpe. UFC har tilbudt ham denne kamp, ​​som du og jeg begge ved kan blive den største kamp i UFC's historie. Hvorfor skulle han ikke ønske at tjene de penge?" sagde Masvidal til The MMA Hour.

"Fordi han ved, jeg kommer til at slå ham. Jeg er ikke en wrestler, så hvis jeg slår ham, vil det se virkelig skidt ud for hans brand, for jeg vil kun slå ham på én måde: i hans ansigt, stående, slå ham, sende ham i gulvet. Det vil ikke være godt for Conor-brandet eller hans billige lorte-whisky."

"Så den lille b**ch er nødt til at gøre, hvad han skal, og gå på Twitter for at snakke lort, men når de tilbyder ham kontrakten, siger han fandens dumme ting. Det kan ikke ske."

Masvidal insisterer på, at han ikke er villig til at gå ned i vægt, så de kan kæmpe som letvægter. Han holder derimod fast i, at McGregor tidligere har konkurreret i weltervægt.

"Han vil have mig til at gå ned til 155, for det første. Jeg har ikke tænkt mig at gå ned til 155. Du har kæmpet ved 170. Hvorfor skal jeg gå ned til 155?" lød det fra Masvidal.

"Jeg har ikke været i den vægtklasse i fem til seks år. Jeg kan fysisk ikke klare det nogen steder."

"Dana White sagde det for lang tid siden. Jeg er for meget mand, for stor i størrelsen, som Dana siger, og det hænger ved. Samtidig kan han ikke gøre noget ved det."