Conor McGregor med overraskende udmelding

Af: Nicolai Busekist

|

06/12/2021 20:47

UFC

Mest læste i dag

Conor McGregor er endnu engang i rampelyset med en ny udtalelse om en af sine tidligere modstandere.

Conor McGregor er igen ude efter sine tidligere modstandere. Det er nu Khabib Nurmagomedov, der ifølge Sportbible bliver kritiseret i en storm af tweets, som senere er blevet slettet. 

"Han var en god fighter i et par uger okay lol. At trække sig tilbage tager dig dog fra den liste. Han trak sig tilbage og græd samtidig over at blive placeret på en," skrev McGregor inden han fortsatte:

"Det afkræfter dine få tweets og siger, at det ikke er det det handler om. Han skulle bare have tiet om Aldo. Han er et fjols nu." 

"Lav KO-rate."

Khabib vandt kun 2 kampe på KO i UFC regi. Han var kendt som en kæmper, der oftest vandt på submission, hvor det i det hele blev til 29 sejre og 0 nederlag.  

"Kan slet ikke sparke. Er aldrig rykket op i vægtklassen på trods af, at han næsten døde, da han forsøgte at klare vægten til vores kamp. Har trukket sig ud af kampe flere gange. Pensioneret tidligt." McGregor sluttede af med at opsummere Khabibs karriere:

"Alt dette gjorde ham til en god fighter, ikke fantastisk. Han havde nogle gode måneder, det er det." 

Khabib havde 3 kendte titelforsvar kampe mod andre store MMA-kæmpere. Den sidste var mod Justin Gaethje, hvor han efter sejren trak sig tilbage fra UFC-buret. 

Hvad der har fået Conor til disse overraskende udmeldinger er uvist. Conor McGregor tabte som bekendt til Khabib tilbage i 2018 og har kun vundet en kamp de seneste fem kampe.

Conor McGregor sidder lige nu ude med et brækket ben, men forventer selv at vende tilbage til buret i 2022.