Conor McGregor viser vild forvandling forud for UFC-comeback

05/05/2023 11:57

|

Nicolai Busekist

UFC
Foto: Edward Berthelot/GC Images

Mest læste i dag

Conor McGregor har forud for sit UFC-comeback vist den vilde forvandling, som han har gennemgået i løbet af de seneste år.

Conor McGregor har ikke været i aktion i næsten to år. Den irske stjerne har nemlig været ude, siden han brækkede sit ben i en kamp mod Dustin Poirier.

Det er dog blevet offentliggjort, at han vender retur til UFC senere i år, hvor han skal møde Michael Chandler.

Der er endnu ikke blevet fastsat en konkret dato for kampen, ligesom den irske MMA-stjerne ikke er begyndt at træne, da han har travlt med optagelserne til 'The Ultimate Fighter'.

På trods af, at han endnu ikke har været retur i oktagonen, har McGregor vist sin store forvandling frem. Hans fysisk er blevet styrket og hans vægt er blevet øget, da han vil vende retur med en vægt på 170 lb (ca. 77 kg).

Han har flere gange lavet sjov med, at han kunne vende tilbage efter sin skade i sværvægtsklassen. Desuden har han ofte vist billeder og videoer på de sociale medier, der viser hans nye fysik.

Og nu har han delt et billede på Twitter, hvor han viser sin store forvandling gennem de seneste ti år. Billedet har han delt med den følgende tekst: 'Featherweight to super-heavyweight'.

Den store forvandling har betydet, at McGregor vil forsøge sig med en ny vægtklasse, når han vender tilbage til UFC.

Han har tabt flere gange i træk i 155 lb, og han eneste sejr i de seneste fire kampe, var ved 170 lb, hvor han vandt over Donald Cerrone i 2020.

Der har været stor spekulation om, hvornår den irske stjerne vender retur til UFC. Faktisk har der også været spekuleret i, om han overhovedet vender tilbage.

Der har også været tale om, at han skulle være i dialog med Floyd Mayweather om en ny kamp, der sandsynligvis vil kunne indbringe dem begge to et enormt beløb.