Francis Ngannou i forhandlinger med to boksestjerner

Af: Nicolai Busekist

|

12/03/2023 11:58

Mest læste i dag

Den tidligere UFC-stjerne Francis Ngannou har afsløret, at han er i forhandlinger med boksestjernerne Anthony Joshua og Deontay Wilder.

Den tidligere UFC-stjerne Francis Ngannou har afsløret, at han er i forhandlinger med både Anthony Joshua og Deontay Wilder, efter at have forladt UFC.

Ngannou var i lang tid i forhandlinger med UFC om en ny kontrakt, men de kunne ikke nå til enighed. Derfor har han nu frie hænder til at arrangere sine egne kampe.

For nylig bekræftede han, at han vil forsøge sig med boksning. I samme ombæring bekræftede han, at der har været forhandlinger med Wilders team og Joshuas promoter, Eddie Hearn.

"Mit næste skridt er nødt til at være boksning," sagde han til ESPN.

"Jeg vil gerne tage en boksekamp først, og så måske gå tilbage til MMA, da jeg stadig er glad for MMA. Men jeg vil gerne tage et par kampe i boksning."

"Vi arbejder på nogle ting, og forhåbentlig om en måned eller to vil jeg være i stand til at komme ud med en meddelelse om potentielle kampdatoer og placeringer."

"Det tager lidt længere tid, end jeg havde forventet, men det kommer. Store ting kommer med tiden. Jeg overvejer alle. Jeg talte med Eddie Hearn om Anthony Joshua. Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske."

"Dem vi har talt mest med, er Deontay Wilders team. Vi har haft nogle forhandlinger, som i bund og grund er nået frem til en form for mundtlig aftale."