Har ure for 25 millioner: Conor McGregor viser vildt urkøb

Af: Nicolai Busekist

|

06/07/2022 06:54

UFC

Mest læste i dag

UFC-stjernen Conor McGregor har tilføjet endnu et vildt ur til sin ursamling, der nu har en værdi på mere end 25 millioner kroner.

Den 33-årige irer viste sit nye køb frem på Instagram. Iført endnu et ur på sit håndled, drejer UFC-stjerne sig mod en vask, hvor han finder et safirbeklædt Rolex.

McGregor beskriver det som et lækkert ur, inden han spørger en ven i baggrunden, hvad de kalder 'stenene'. Han er glad for at høre, at det er safirer, der er på hans 'rigtig flotte ure'.

MMA-kæmperen er også glad for at bruge sit Chopard, som koster mere end 4,3 millioner kroner. Sidste år brugte han intet mindre end 19 millioner kroner på et par ure.

På Instagram viste han to nye ure, en ny Bentley samt et skræddersyet jakkesæt med teksten: 'Nyt ur, nyt jakkesæt, ny bil-alarm'.

Det første ur, et Jacob & Co's Astronomia Tourbillon Baguette, er vurderet til 6,3 millioner kroner. Han købte også et andet ur fra Jacob & Co, som var mere flamboyant.

Dette ur er diamantbesat og har navnet Rasputin, og har en helt særlig knap. Når man trækker på denne knap, dukker en skjult erotisk scene nemlig op bag en glitrende dør.

Jacob & Co har afsløret, at ireren betalte intet mindre end 12,9 millioner kroner for dette ur. Det har medført, at hans samlede ursamling har en værdi på mindst 25 millioner kroner - og potentielt meget mere.