Kamp var i fare: Mark O. Madsen har valgt at gennemføre kamp

Af: Nicolai Busekist

|

05/11/2022 07:56

UFC

Mest læste i dag

Fredag opstod der tvivl om, hvorvidt Mark O. Madsens kamp i UFC ville blive en realitet. Nu bekræfter han, at kampen afvikles som planlagt.

Danske Mark O. Madsen har ventet længe på at vende tilbage til UFC-buret. Derfor kom det som et chok, da det fredag lød, at kampen måske ikke ville blive afviklet.

Hans modstander, Grant Dawson, havde nemlig ikke klaret indvejningen, da han vejede et kilo for meget.

Den danske UFC-stjerne har dog bekræftet overfor Ekstra Bladet, at han har besluttet at gennemføre kampen alligevel.

"Jeg har besluttet, at jeg tager kampen. Bum, færdig," sagde han til avisen.

Der var ellers tvivl om, hvorvidt kampen ville blive en realitet. Da Dawson ikke klarede indvejningen, var det pludselig op til Madsen, om han ville acceptere kampen.

I denne forbindelse udtalte han, at han gerne vil i aktion, men at han er blevet frarådet at tage kampen. Da Dawson vejer mere, kan han nemlig have en fordel vægtmæssigt.

Til trods for dette, har den danske OL-medaljevinder besluttet at tage imod kampen. Han siger, at han er i god form, og har derfor ikke spekuleret i, at Dawson kan have en fordel.

Han gjorde det dog klart, at han synes, at forløbet har været underligt. Fire timer før indvejningen fik han nemlig at vide, at Dawson ikke ville klare vægtkravet.

"Det her, det stinker," sagde Madsen, der potentielt mener, at der ligger noget andet bag, at Dawson ikke har formået at overholde vægtkravet forud for deres kamp.