Kvindelig UFC-fan forsøgte at kravle ind i buret - det fortrød hun hurtigt

Af: Nicolai Busekist

|

10/05/2022 10:00

Mest læste i dag

En kvindelig UFC-fan forsøgte at komme ind i buret, men det endte hun hurtigt med at fortryde, da en sikkerhedsvagt sendte hende i jorden.

Under UFC 274 udspillede der sig ikke blot dramatiske scener inde i buret.

Det samme gjorde der nemlig også udenfor buret, hvor en kvindelig fan forsøgte at komme ind i buret, men endte med at blive skubbet i gulvet af en sikkerhedsvagt.

Hændelsen menes at have fundet sted kort tid efter, at Charles Oliveira vandt over Justin Gaethje, som var hovedkampen ved UFC 274 i Arizona.

En video af hele episoden er blevet delt på sociale medier, herunder TikTok og Twitter. I videoen kan man se en kvinde, der først taler til kameraet, hvorefter hun klatrer over en barriere.

Derefter løber hun direkte ned mod buret, hopper op på afsatsen, hvorefter en sikkerhedsvagt hurtigt sender hende i gulvet. Personen bag kameraet reagerer ved at råbe: 'Oh, s**t', da kvinde falder mod jorden.

Videoen ender med, at den kvindelige UFC-fan går væk fra buret, hvorefter en sikkerhedsvagt kommer hen til hende, for at hjælpe hende væk.

Til trods for, at det endte med at blive Oliveira, der vandt over Gaethje, kunne han ikke tage et UFC-bælte med sig hjem, da han dagen forinden var blevet frataget sit bælte, fordi han ikke nåede den aftalte vægt.

Senere på året skal han derfor i buret igen, hvor han skal kæmpe om den ledige titel. I denne forbindelse har der været forlydender om, at hans modstander kan være enten Islam Makhachev, Michael Chandler eller Conor McGregor.