Oleksandr Usyk har langet ud efter Tyson Fury, der i december skal i ringen med Derek Chisora for tredje gang.

Det er ikke alle, der forstår, hvorfor Tyson Fury har valgt at gå i ringen med Derek Chisora. En af dem, der ikke forstår det, er verdensmester Oleksandr Usyk.

LÆS OGSÅ: Efter sejr: Jake Paul udfordrer sin næste modstander

Når Fury går i ringen med Chisora den 3. december på Tottenham Hotspur Stadium, er det tredje gang, at de står overfor hinanden.

De seneste to kampe blev bokset i 2011 og 2014, hvor The Gypsy King vandt dem begge. Netop dette er en af årsagerne til, at mange ikke forstår, hvorfor han vil bokse mod ham igen.

Inden han blev enig med Chisora om en kamp, var han i forhandlinger med Anthony Joshua og Usyk. Ingen af kampene blev dog til noget, men det er ikke udelukket, at det sker i fremtiden.

Ifølge talkSPORT har Usyk dog ikke den store forståelse for, hvorfor han vil bokse mod Chisora igen. Faktisk er det noget, der får ham til at grine, siger han.

“Det får mig til at grine lidt. Hvorfor gør han det her?” siger Usyk, der tydeligvis ikke mener, at det er den rette beslutning for Fury at bokse mod Chisora.

Fury har flere gange sagt, at efter sin kamp mod Chisora, er det ukrainske Usyk, der er næste mand på listen.

LÆS OGSÅ: McGregor melder ud: Her vender jeg tilbage

Det kræver dog, at han rent faktisk besejrer Chisora den 3. december. Gør han ikke det, vil han miste sin titel og sit bælte, som naturligvis er, hvad Usyk er interesseret i at få fingrene i.