Formel 1-holdet Williams Racing er åben for at indgå et samarbejde med den tyske bilproducent Audi, der angiveligt er på vej ind i F1.

Meldingen fra Williams Racing kommer efter, at der har været rygter om, at Audi har afholdt samtaler med både Aston Martin og Alfa Romeo (Sauber), og efter, at Zak Brown i Miami insisterede på, at McLaren ‘ikke er til salg’.

LÆS OGSÅ: Lewis Hamilton risikerer straf

Det kan dog vise sig at være en anden historie for Williams, der nu ledes af tidligere Volkswagen-rallychef Jost Capito. Da han var en del VW-rallyholdet, dominerede den tyske bilgigant i rally.

Han skiftede fra McLaren til Williams i slutningen af 2020, hvilket han gjorde få måneder efter, at Williams blev opkøbt af Dorilton Capital.

“Det er interessant for alle hold at have et samarbejde med en bilproducent,” sagde Capito ifølge Sportsmole, da han blev spurgt om Audi-rygterne.

Efter sigende har VW-bestyrelsen vedtaget to separate F1-projekter for Porsche og Audi, som begge er ejet af Volkswagen-koncernen.

“Hvis det virkelig bliver besluttet, så vil vi også holde samtaler,” sagde Capito.

“Men der er fortsat ingen endelig beslutning, og motorreglementet er endnu ikke endeligt besluttet. Så vidt jeg ved, afhænger VW-koncernens beslutning også af motorreglerne.”

LÆS OGSÅ: Hamilton langer ud efter Mercedes

“Jeg tror, ​​det vil blive vedtaget i løbet af de næste par uger, og så må vi se.”