Vild video: Tilskuer overfalder WWE-stjerne for rullende kameraer

Af: Nicolai Busekist

|

23/11/2021 12:36

WWE

Mest læste i dag

WWE-stjernen Seth Rollins blev angrebet af en tilskuer for rullende kameraer under WWE Raw-udsendelsen i Brooklyn.

Den 35-årige Rollins havde netop kæmpet mod Finn Balor i ringen, da han var på ud fra arenaen i Barclays Center.

På vejen ud blev han dog pludselig overfaldet af en tilskuer.

Tilskueren hoppede over hegnet, der var stillet op som afskærmning, hvorefter han gik til angreb på den intetanende WWE-stjerne.

Han kom løbende mod Rollins, som blev tacklet og sendt i gulvet, inden flere dommere og sikkerhedsvagter kom løbende til stedet.

Til sidst lykkedes det for dommerne og vagterne at trække den aggressive tilskuer væk fra WWE-stjernen.

NYPD har informeret ESPN om, at en 24-årig er blevet anholdt i forbindelsen med hændelsen, som han også er blevet sigtet for.

Tilskueren, hvis navn har vist sig at være Elisah Spencer, er blevet sigtet for forsøg på overfald og forsøg på krænkelse af kunst og kulturelle forhold, skriver ESPN.

Imponerende nok formåede Rollins at tage hele episoden med ro, og undlod derfor også at slå tilbage, da han først var blevet frigjort fra tilskuerens greb.

Publikum i arenaen havde dog sandsynligvis gerne set, at han var gået til angreb. De råbte nemlig 'f*** ham op' i kor, mens sikkerhedsvagterne fik fat i ham og førte ham ud.

WWE har efterfølgende udsendt en meddelelse, hvori de skriver, at de 'tager sin optræderes sikkerhed meget alvorligt'.

"Personen, der angreb Seth Rollins, er blevet overgivet til NYPD og vil blive retsforfulgt i det fulde omfang af loven," tilføjer WWE i deres meddelelse.

Rollins lod sig ikke slå ud af overfaldet, men fortsatte i stedet med showet, hvor han blandt andet var en del af et segment med Kevin Owens.