Axelsen afslører: Overvejede stærkt at blive væk

Af: Nicolai Busekist

|

17/11/2022 10:59

Mest læste i dag

Danske Viktor Axelsen gjorde sig seriøse overvejelser om at blive væk fra sæsonfinalen, da han var bekymret for de kinesiske coronaregler ved positiv en test.

Mandag blev det meldt ud, at man havde besluttet at flytte sæsonfinalen i badminton med kort varsel.

Turneringen skulle oprindeligt have været afviklet i Guangzhou i Kina, hvor den skulle have være spillet mellem d. 14. og 18. december.

Sådan bliver det dog ikke, for ifølge Ritzau har man valgte at flytte turneringen til Thailand. Desuden er den også blevet rykket en uge frem, så den nu vil blive spillet mellem d. 7 og 11. december.

Årsagen til, at man har valgt at flytte turneringen er, at der i Kina er meget strenge restriktioner som følge af coronapandemien.

Og hos danske Viktor Axelsen er der ikke ligefrem sorg at spore over, at man har valgt at flytte turneringen. Faktisk har han afsløret, at han stærkt overvejede at blive væk,

"Derfor overvejede jeg også stærkt at blive væk. Det havde været katastrofalt at skulle sidde i Kina i en længere periode uden nogle former for træning i tilfælde af en positiv test," sagde han til TV 2 Sport ifølge Ritzau.

Han afslørede også, at han var nervøs for reglerne i Kina, da han tidligere har været nødt til at transportere sig selv hjem fra Ukraine i et ambulancefly, fordi han blev testet positiv i forbindelse med EM i 2021.