Kort før VM: Anders Antonsen deler hemmeligheder fra træningsbanen

22/08/2023 07:00

|

Emil Martesen

Foto: Shi Tang/Getty Images

Mest læste i dag

Hele Danmarks Anders Antonsen deler lidt ud af hemmelighederne fra træningsbanen.

Mens Royal Arena i København ofte slår dørene op til store musikalske begivenheder, vil den snart blive omdannet til en badmintonbane. 

Inden længe løber VM nemlig af stablen, og for den danske badmintonstjerne, Anders Antonsen, bliver det endnu en mulighed for at gøre god figur.

Og kort før der tages hul på VM, deler den evigt populære Anders Antonsen flittigt ud af de morsomme historier.

Han lægger nemlig ikke skjul på, at han aldrig har været bange for at skille sig ud. Fra sine tidlige dage i landsholdstræningen i Brøndby, hvor han drillede stjerner som Jan Ø. Jørgensen, Viktor Axelsen og Hans-Kristian Vittinghus, til hans nuværende position som en af verdens bedste badmintonspillere:

"Da jeg først trådte ind i landsholdstræningen, var jeg ung, selvsikker og opsat på at gøre et indtryk," lød det hudløst ærligt fra Anders Antonsen til TV 2 inden han fortsatte:

"Jeg nød virkelig at skabe gnister under træning, selv hvis det betød, at stemningen blev anspændt".

Denne tilgang til træning og konkurrence har været en drivkraft for Anders Antonsens succes. Han har konstant udfordret normer og stillet spørgsmål ved, hvorfor tingene gøres på en bestemt måde.

Men det har ikke altid været en let vej for Anders Antonsen.

Efter at have nået en imponerende andenplads på verdensranglisten i september 2022, oplevede han en række skader, der sendte ham ned til en 30. plads. I dag er han rangeret som verdens 12. bedste spiller.

Og inden længe skal han se om han kravle endnu højere op på listen, når verdensmesterskabet i badminton starter den 21. august.