Viktor Axelsen slår fast: Klart det vigtigste for mig

08/11/2023 08:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Shi Tang/Getty Images
Badmintonstjernen Viktor Axelsen er ikke i tvivl om, hvad der er det vigtigste for ham på nuværende tidspunkt.

Mest læste i dag

Den danske badmintonstjerne har haft problemer med skader i denne sæson. Især i den sidste del af sæsonen har han været ramt af flere skader.

På trods af en skade var han dog nødt til at stille op i French Open. Årsagen til dette var, at han havde brug for at samle point ind i jagten på sæsonfinalen. På grund af skaden kunne han dog kun spille et enkelt sæt, inden han måtte trække sig.

Nu har den danske stjerne to ugers pause, hvor han kan træne og restituere. Derfor har han også bedre tid til at komme sig til sæsonfinalen, end han havde til French Open. Selvom han har fået mere tid denne gang, er situationen fortsat ikke helt god.

Hvis han vil være sikker på at få en plads i sæsonfinalen, er han nødt til at hente flere point i den kommende tid. I skrivende stund er han med på sidste mandat, og det kan han naturligvis ende med at miste til en anden spiller.

Axelsen har dog gjort det klart, at det ikke er en plads i sæsonfinalen, der er hans prioritet for tiden. Derimod er der noget helt andet, der har større betydning for den 29-årige badmintonstjerne.

"Planen er at slutte året smertefrit og så godt, som det nu er muligt," siger han til TV 2 Sport.

"Det er klart det vigtigste for mig at få 100 procent styr på kroppen, så jeg ikke tager nogle skavanker med ind i 2024. Jeg kommer ikke til at spille med smerter til sæsonfinalen. Til det er 2024 og specielt OL alt for vigtigt."

Derfor er det endnu ikke en garanti, at Axelsen ender med at deltage i sæsonfinalen i år.