Viktor Axelsen udsat for tyveri

Af: Nicolai Busekist

|

16/05/2022 12:00

Mest læste i dag

Den danske badmintonstjerne har været udsat for et tyveri, der har kostet ham noget, som han rigtig gerne vil have tilbage igen.

Viktor Axelsen er blevet udsat for et tyveri. Det har han selv afsløret i et opslag på det sociale medie Twitter. Her forklarer han også, hvordan han konkret er blevet udsat for dett tyveri.

Han skriver nemlig, at han har fået tilsendt en pakke med UPS, men inden denne pakke er nået frem til ham, er den blevet åbnet. Ikke nok med det, så er indholdet af denne pakke også blevet stjålet.

Derudover har han også vedlagt to billeder af den omtalte pakke, som man tydeligt kan se har været åbnet - enten inden den blev afleveret til UPS, eller mens den har været i UPS' varetægt.

Det er dog ikke en hvilken som helst pakke, den danske stjerne har mistet. Derimod er der tale om en pakke, der er blevet sendt til ham fra den Den Olympiske Komité, som skulle have indeholdt et diplom.

"UPS, en pakke sendt til mig, som indeholdt noget, der ligner et diplom fra Den Olympiske Komité, var åbnet og stjålet inden levering. Jeg har sendt jer en e-mail, og jeg ser frem til jeres svar," skriver han til UPS på Twitter.

Heldigvis har UPS dog været hurtige til at reagere på sagen, men om Viktor Axelsen kan få sit olympiske diplom tilbage, er naturligvis svært at spå om.

Såfremt det ikke er muligt for UPS at finde frem til, hvem der har stjålet Viktor Axelsens diplom, må man håbe, at den danske badmintonstjerne kan få sendt et nyt diplom af Den Olympiske Komité.