Kobe Bryant-trøje solgt for enormt beløb

Af: Nicolai Busekist

|

10/02/2023 11:58

Mest læste i dag

Du skal finde den store pung frem, hvis du vil have fingrene i en spillertrøje fra Kobe Bryant. Det slår klart efter en auktion torsdag.

Torsdag blev en spillertrøje fra Kobe Bryant solgt på en auktion. Her endte prisen med at lyde på 5,8 millioner dollars, hvilket svarer til mere end 40 millioner kroner.

Det skriver Ritzau ifølge nyhedsbureauet AFP.

Den legendariske NBA-stjerne omkom i en helikopterulykke for tre år siden.

Trøjen blev solgt på en auktion, der blev afholdt af Sotheby's i New York, hvor de stod for salget af en række genstande, der har tilført Kobe Bryant.

Til trods for, at trøjen endte med at indbringe et stort beløb, var det faktisk lavere, end de havde regnet med.

Forud for auktionen blev det nemlig spået, at den ville kunne indbringe op mod 7 millioner dollars, hvilket er svarende til omtrent 48,5 millioner kroner.

Det ændrer dog ikke på, at der er blevet sat rekord for salget af en trøje, der har tilhørt Bryant. Den næst dyreste trøje blev solgt for 3,7 millioner dollars, hvorfor der er mere end to millioner dollars til forskel.

Der er dog lang vej op til den trøje, som Michael Jordan var iført i 1998, da han sluttede sin karriere. Den blev tilbage i september 2022 solgt for intet mindre end 10 millioner dollars.