Bekræftet: Her finder kampen mellem Joshua og Usyk sted

Af: Nicolai Busekist

|

20/06/2022 10:00

Mest læste i dag

Anthony Joshuas revanchekamp mod Olyksandr Usyk er nu bekræftet. De to boksestjerner skal i ringen den 20. august.

Der har i lang tid været stor spekulation om, hvornår den længe ventede revanchekamp mellem Anthony Joshua og Oleksandr Usyk vil finde sted.

Ifølge den britiske avis The Sun er det nemlig blevet bekræftet, at kampen finder sted den 20. august i Jeddah i Saudi-Arabien.

Den 32-årige Anthony Joshua mistede sine WBA-, IBF- og WBO-bælter til Usyk i september, hvor den britiske bokser tabte på Tottenham Hotspur Stadium.

"Sikke en rutsjebanetur. At kæmpe for verdensmesterskabet for 12. gang i træk," lød det fra Anthony Joshua, efter revanchekampens dato og lokation blev bekræftet.

"Jeg vandt bæltet, forenede divisionen, vandt endnu et bælte, tabte bælterne, blev to gange forenet sværvægtsmester og har nu datoen sat for at blive tre gange forenet sværvægtsmester. Hvilken mulighed."

"At kæmpe på mesterskabsniveau lige efter hinanden har haft sine fordele og ulemper, men jeg beslutter mig hver dag for at blive stærkere, for at lære af mine erfaringer og vokse som person."

"En glad kæmper er en farlig kæmper, og jeg er den gladeste og mest motiverede, jeg nogensinde har været."

Også promoter Eddie Hearn har bekræftet, at boksefans verden over godt kan begynde at glæde sig til den kommende kamp mellem Joshua og Usyk.

"Tiden er inde! Sæt kryds i din kalender for det forenede verdensmesterskab i sværvægt," har han skrevet på Twitter.