Bokselegende råder Tyson Fury til at gå på pension

02/11/2023 14:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Tyson Fury er blevet rådet til at gå på pension efter hans kamp mod Francis Ngannou.

Mest læste i dag

Ganske vist blev Tyson Fury tildelt sejren mod Francis Ngannou, da de i weekenden boksede i Riyadh i Saudi-Arabien. Alligevel bliver han nu rådet til at gå på pension.

Flere har kritiseret kampens dommere, da de mener, at Ngannou skulle have vundet. Andre har rettet deres kritik mod Fury, fordi de mener, at han har taget for let på kampen mod den tidligere UFC-mester.

Og for bokselegenden Riddick Bowe er der ingen tvivl. The Gypsy King skal enten takke af, eller bruge sin energi på at bokse mod nogle af de mindre navne i sværvægtsklassen.

"Enten skal han trække sig tilbage, eller også skal han ikke kæmpe mod dem (de bedste fyre, red.), fordi han kæmpede mod en fyr uden kamp. Fyren vendte sig om," sagde Bowe til Fight Hub TV.

"For en fyr, der ikke har nogen erfaring, som den unge mand ikke havde. Tyson Fury burde have slået ham i gulvet tidligt. Han fik Tyson til at se dårlig ud.

"Han ramte ham med jabs og sådan. Men hvis han ikke har nogen erfaring, hvordan kan han så gøre alt det mod dig? Han (Ngannou, red.) fik ham bare til at se dårligt ud. Efter min mening, hvis jeg var Tyson, ville jeg gå på pension. Men jeg tror, han vil fortsætte og se, hvad der sker."

Rowe svarede også på, hvorvidt han mener, at Fury er den retmæssige vinder af weekendens kamp.

"Han kunne have vundet, men han nød ikke kampen. Det var uafgjort, indtil det tidspunkt (tredje runde, red.). Den anden fyr (Ngannou, red.) skulle have været foran på point, men jeg tror ikke, de gjorde det på den måde. Han undervurderede Francis. Måske gjorde Tyson ikke så stor en indsats," sagde han.