Floyd Mayweather reagerer på udfordring fra Jake Paul

11/11/2022 09:56

|

Nicolai Busekist

Foto: Waleed Zain/Anadolu Agency via Getty Images

Mest læste i dag

Jake Paul har udfordret Floyd Mayweather til en boksekamp. Og denne udfordring har Mayweather nu valgt at svare på.

Jake Paul valgte efter sin sejr over Anderson Silva at udfordre Floyd Mayweather. Og nu er han rejst til Dubai, hvor både Mayweather og hans rival Tommy Fury skal i aktion.

45-årige Mayweather er det primære navn på plakaten, hvor han skal bokse mod YouTube-stjernen Deji. Hertil er Fury også klar til kamp på aftenen, hvor han skal i ringen med amerikanske Paul Bamba.

Mayweather mener dog ikke, at det er ham, der skal en tur i ringen med Paul. Derimod gjorde han det klart, at han skulle holde fokus på at få en kamp i stand med Tommy Fury.

"Mange gange, når man siger bestemt ting, vil man ikke have det, man siger, man vil," lød det fra Mayweather ifølge The Sun.

"Jake Paul har problemer lige her (peger på Tommy Fury. red). Jeg mener, han gør det godt ift., hvad han gør. Som jeg sagde: for det han gør. Det er hvad det er. Det er meget snak."

"Det er anderledes, når du når det højeste niveau. Det kan Roy Jones bevidne. Claressa (Shields, red.) og så mange andre boksere."

"Når han kommer derind med en rigtig bokser, som virkelig kan bokse, vil det være forbi for ham."

"Så han er nødt til at nyde det, mens han kan. Gør han det godt? Absolut - for det han gør. Mod fyre, der er 50 år, fyre, der er 40 år, selvfølgelig."

"Vil han bokse med mig? Selvfølgelig. Jeg er næsten 50 år gammel, så selvfølgelig vil han bokse mod mig."