Fury langer ud efter AJ: Skriv under, svans

24/09/2022 11:59

|

Nicolai Busekist

Foto: Julian Finney/Getty Images

Mest læste i dag

Tyson Fury er tilsyneladende ved at være træt af at vente. Han vil have Anthony Joshua til at skrive under hurtigst muligt.

The Gypsy King er klar til at gå i ringen med Anthony Joshua inden længe. Faktisk ser han gerne, at der snart bliver skrevet under, så en kamp inden jul kan lade sig gøre.

AJ har dog endnu ikke skrevet under på kontrakten, da der stadig bliver forhandlet om de sidste detaljer.

Joshua ser på kampen mod Fury som sin mulighed for at vende tilbage til toppen, efter at have tabt to gange i træk til ukrainske Oleksandr Usyk.

Fury havde håbet på, at han kunne bokse mod Usyk, så han kunne tage alle titler i sværvægtsdivision. Det er Usyk klar på, men han vil vente til næste år.

Inden han går i ringen med Usyk, ønsker Fury derfor at gå i ringen med sin landsmand AJ. Men forhandlingerne siges dog at være gået i stå i løbet af de seneste uger.

Og det ser ud til, at Fury nu er ved at løbe tør for tålmodighed. Det har fået ham til at lange ud efter Joshua i en video, som han har delt på de sociale medier.

"Skriv under på kontrakten AJ, din lille svans. Skriv under på den skide kontrakt, svansedreng," siger han i videoen.

Ender det med, at kampen bliver en realitet, vil det være en drøm, der går i opfyldelse for særligt britiske, men også boksefans i resten af verden.